De legende is terug

PUUR herintroduceert Goldmund op de Nederlandse markt

Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn: PUUR brengt het legendarische Zwitserse high-end merk Goldmund terug naar de Nederlandse markt. De naam Goldmund doet bij veel audioliefhebbers het hart sneller kloppen, en met goede reden. Begonnen in de jaren '70 met de “T3” toonarm, al spoedig gevolgd door de “Studio” draaitafel, is Goldmund in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een absoluut icoon in de wereld van de luxe audio- en video-oplossingen. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij met ingang van heden dit prestigieuze merk mogen voeren.

Goldmund Anatta Lifestyle

De afgelopen jaren heeft Goldmund een ware revolutie ondergaan. Komend vanuit een "traditionele" opzet van high-end audio met multi-box installaties, biedt het inmiddels een lijn luidsprekers aan die in feite een compleet systeem op zichzelf zijn. Actief, digitaal, en draadloos! Stekker in het stopcontact, dongle in de computer, en u kunt genieten van muziek op het allerhoogste niveau. Voor het aansluiten van meerdere bronnen, het creëren van een home cinema, of het aansturen van uw eigen favoriete passieve luidsprekers met de fantastische versterkertechniek van Goldmund zijn uiteraard ook de nodige oplossingen beschikbaar. In januari en februari zullen wij ook een aantal van deze oplossingen bij ons in de showroom demonstreren.

Goldmund Metis Wireless

Maar we beginnen op 16 en 23 december met een tweetal luidsprekersystemen: de kleine Metis en de vloerstaande Logos Tower. De Metis is een van de kleinste speakers die Goldmund bouwt, maar het niveau ervan is werkelijk ongelooflijk. En uiteraard afgewerkt op het hoge niveau dat Zwitserse precisie kenmerkt. Met de Logos Tower zijn ook grotere ruimtes moeiteloos te vullen met een "live" muziekbeleving. En dan te bedenken dat het alleen nog maar mooier wordt...

U kunt zich aanmelden voor de demo via Facebook of door ons te Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kunt u ook gewoon binnen komen wandelen. De koffie (of iets sterkers) staat klaar!

Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb