Goldmund NextGen

Goldmund Telos 590 NextGen i.c.m. Kharma Elegance S7: om je vingers bij af te likken.

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan: met de herintroductie van Goldmund afgelopen december hebben we met PUUR opnieuw een bijzonder merk aan ons pakket toegevoegd. De combinatie van design, gebruiksgemak en geluidskwaliteit maakt dat Goldmund een ideale oplossing biedt als u van muziek wilt genieten zonder een uitgebreide muziekinstallatie neer te moeten zetten.

Maar wat nu als u geen afstand wilt doen van de speakers waar u al met grote tevredenheid mee speelt, en toch dat bijzondere Goldmund-geluid thuis wilt ervaren? Gelukkig biedt Goldmund nog steeds een complete lijn versterkers van absolute wereldklasse. Deze is onlangs nog volledig vernieuwd naar de nieuwe "NextGen" serie, met een nieuwe voeding, nieuw ingangscircuit en een nieuwe beveiligingssysteem. Samen zorgt dit voor de beste versterkers die Goldmund ooit gebouwd heeft.

Goldmund Telos 590

In januari beginnen wij met het aan de tand voelen van de Telos 590 NextGen geïntegreerde versterker. Met ruim 200W per kanaal en een complete digitale inputsectie inclusief USB, is deze versterker tot grootse prestaties in staat. We koppelen hem deze keer aan de Kharma Elegance Single 7 luidsprekers. Van beide merken dus de "instappers", maar op dit niveau kunnen we daar eigenlijk niet van spreken. De muzikaliteit spat er werkelijk vanaf.

Kharma Elegance Single 7

Op zaterdag 13 januari houden wij onze introductie-show van deze geweldige combinatie, en voor wie er dan niet bij kan zijn doen we het op 27 januari nog eens dunnetjes over. Uiteraard staat de koffie (of een ander drankje) klaar.

Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb