Kharma speakers

Kharma speakers

In ons pakket vind u onder andere het Nederlandse Kharma, wereldberoemd om zijn high-end speakers en versterkers. Met hun 'Elegance' en 'Exquisite' speakers staan zij al jaren in de top 10 van de wereld. De 'Butterfly', een fantastisch high-end lifestyle speaker systeem, maakt het ook voor mensen die geen grote speakers in hun woonkamer willen plaatsen mogelijk om van Kharma te genieten. En onlangs heeft Kharma haar productgamma uitgebreid gereviseerd en een nieuwe lijn geïntroduceerd, de Kharma Enigma Veyron. Met een hele reeks nieuwe innovatieve technieken bevestigt Kharma wederom haar plek aan de top van de wereld van dynamische luidsprekers.

Het toppunt van Hollands Glorie. Zo zijn de luidsprekers van Kharma wellicht het beste te omschrijven. Sinds begin jaren '90 worden in Breda luidsprekers gebouwd die tot de allerbeste ter wereld gerekend worden. Niet alleen op het gebied van klankkwaliteit, maar ook qua afwerking kent Kharma eigenlijk haar gelijke niet. De eerste keer dat je een Kharma speaker hoort, is een verpletterende ervaring. Een bijna ongelooflijke transparantie en rust zorgt ervoor dat je eigenlijk alleen nog naar muziek luistert. En als je er dan ook nog achter komt dat de speakers in zo ongeveer elke gewenste afwerking te leveren zijn, wordt de verleiding wel heel erg groot...

Om de luidsprekers optimaal aan te sturen, heeft Kharma bovendien een range van zeer hoogwaardige voor- en eindversterkers ontwikkeld. Uiteraard vormen deze een geweldige match met de speakers.

Kharma bioscoop

Naast de "traditionele" luidsprekers levert Kharma ook een aantal bioscoop oplossingen. Van de per klant volledig op maat ontworpen Visionaire (een meubel met tv-lift, electronica en luidsprekers) tot de Cinematrix: een complete bioscoopkamer in uw huis, volledig geïsoleerd, het interieur volgens uw specificaties ontworpen, en alle techniek aan het zicht onttrokken.

Voor een onvergetelijke demonstratie kunt u altijd een afspraak met ons maken of natuurlijk even langskomen.

Onze catalogus is volop in ontwikkeling - uiteraard kunnen wij het volledige productaanbod leveren.

Kharma Butterfly

Het nieuwe Kharma Butterfly speaker-systeem combineert een fantastisch, stijlvol design met de vertrouwde Kharma...

Kharma Elegance dB7

Dit model uit de beroemde 'Elegance' speaker-lijn van het Nederlandse high-end audio merk Kharma is zeer geschikt...

Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2018 Webdevelopment by Totoweb