Officiële opening expositie Marcel Donk

 

Op vrijdag 30 november openen we op feestelijke wijze de expositie van fotograaf, ontwerper en 3D-designer Marcel Donk in onze showroom.

U bent vanaf 16.00 uur van harte uitgenodigd om samen met ons te proosten tijdens de opening van deze tentoonstelling.

De expositie concentreert zich op een bijzondere selectie uit het werk van deze artistieke duizendpoot. Donk is afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Amsterdam als vormgever en ontwerper en heeft zich in de loop der jaren weten te onderscheiden door de juiste mix te creëren van fotografie, kunst en [3d] design.

In 1980 kreeg Marcel zijn eerste fotocamera en is sindsdien actief bezig geweest met het verbreden van zijn fotoperspectief. In 2003 stapte hij over op zijn eerste digitale camera. Marcels passie gaat uit naar fotografie in de puurste vorm, het liefst met zo min mogelijk accessoires.

Om zijn beelden optimaal tot uiting te laten komen, is Donk lange tijd bezig geweest met het ontwikkelen van de juiste omlijsting. Na jaren van onderzoek, testen en aanpassen is hij gekomen tot een uniek eigen concept voor het inlijsten van zijn werken. Met deze methode transformeren de werken naar 3D kunstwerken en lijken deze te zweven aan de muren.

Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb