MBL Noble Line

De Noble-lijn is compleet!

Al een paar jaar geleden werd hij aangekondigd: de nieuwe Noble-lijn van MBL. De constante hang naar perfectie van hoofdontwerper Jürgen Reis zorgde er echter voor dat er steeds verder werd geschaafd aan de diverse onderdelen, en pas onlangs kwam met de N11 voorversterker het laatste onderdeel van de serie uit. Natuurlijk hebben wij hier met smart op gewacht, en grijpen we deze gelegenheid aan om de top van de lijn bij ons in de showroom te demonstreren.

MBL N31 CDDAC

Op zaterdag 2 en zondag 3 december draaien we met de N31 CD/DAC, de N15 voorversterker en de N15 mono eindversterkers, gekoppeld aan de MBL 111F luidsprekers. De bekabeling (interlinks, speakerkabels en stroomvoorziening) wordt verzorgd door AudioQuest - hun producten vormen een geweldige match met MBL.

U kunt zich aanmelden voor de demo via Facebook of door ons te Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kom op een van de dagen gewoon bij ons binnenlopen voor een onvergetelijke muziekbelevenis.

Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb