Meridian

Meridian audio

Het Engelse Meridian Audio staat al ruim vijfentwintig jaar in het hart van de digitale revolutie. Met hun volledig actieve speakers met ingebouwde DSP techniek bent u verzekerd van jarenlang luisterplezier, met het grote voordeel dat u doordat de speakers en elektronica kunnen worden ge-upgrade altijd de laatste technologische ontwikkelingen kunt blijven gebruiken.

Meridian Audio bestaat sinds 1977, en heeft altijd aan het voorfront van de (digitale) techniek gestaan. Zo was Meridian het eerste merk dat met een audiofiele cd-speler kwam, de MCD. Ook tegenwoordig, met de actieve, digitale luidsprekers en het onovertroffen Sooloos-systeem voor streaming audio, blijft dit merk grenzen verleggen.

Meridian sooloos voor streaming audio

Meridian was het eerste merk waar wij voor kozen bij de samenstelling van ons merkenpakket. Meridian Sooloos geeft ons de mogelijkheid om streaming-audio met de meest intuïtieve bediening te leveren. De digitale verbindingen naar de speakers zorgen ervoor dat het signaal ook over grote afstanden absoluut intact blijft, en zorgt bovendien voor grote flexibiliteit bij het kiezen van de luidspreker - elke Meridian sooloos speaker kan overal worden aangesloten. Ook een digitale inbouwluidspreker is leverbaar, voor muziek op hoog niveau zonder dat er speakers in het zicht staan. En à propos interieur: de Meridian speakers zijn leverbaar in elke gewenste RAL-kleur.

Een thuisbioscoop van Meridian

Daarnaast heeft Meridian ook nog de mogelijkheid om op meerdere niveaus een prachtige thuisbioscoop in te richten - inclusief de beste beamer voor thuisgebruik ter wereld. In onze showroom is de bioscoop uitgerust met een state-of-the-art cinemasysteem van Meridian Audio, voorzien van de 861 processor; al jaren de benchmark op surround-gebied. Niet voor niets kiezen merken als Range Rover en Jaguar ervoor om hun topmoddellen uit te rusten met een speciaal voor hen ontworpen A/V syteem van Meridian Audio.

Onze catalogus is volop in ontwikkeling - uiteraard kunnen wij het volledige productaanbod leveren.

Meridian 818V3

De Meridian 818V3 "Reference Audio Core" is het ultieme knooppunt van een Meridian installatie, en is door de...

Meridian DSP 5200SE

De Meridian DSP5200SE heeft net als de toplijn van Meridian (de DSP8000SE) de beroemde Meridian DSP techniek aan...

Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2018 Webdevelopment by Totoweb