Show met Native DSD en MBL

Zaterdag 20 februari presenteert PUUR audio, video & domotica in samenwerking met Native DSD Music vier luistersessies in DSD op MBL's Noble Line i.c.m. de 116F speaker, met muziek van o.a. Channel Classics Records. De bekabeling wordt verzorgd door AudioQuest.

Adres: Skoon 80, Oostzaan (voldoende parkeergelegenheid)

14:00 Sessie 1
15:30 Sessie 2
17:00 Sessie 3
Wegens grote belangstelling een extra sessie om 18:30u!

Laat uw oren iets héél bijzonders horen

PUUR audio, video & domotica is sinds 2012 exclusief dealer van de high-end audio-systemen van het Duitse MBL. De mensen achter MBL benaderen muziekreproductie op geheel eigen wijze. Niet tevreden met de tot dan toe bestaande luidsprekerconcepten ontwikkelden zij dertig jaar geleden de "Radialstrahler", een luidspreker-unit die het geluid in alle richtingen gelijkmatig uitstraalt. Dit zijn de bijzondere "bollen" die in alle MBL-speakers te zien zijn. Het gevolg van deze bijzondere techniek is dat de traditionele "sweetspot" zo goed als verdwenen is. Overal waar u zit is de geluidskwaliteit van hetzelfde, uitzonderlijk hoge niveau. Samen met MBL's eigen versterkers en cd-spelers ontstaat een welhaast magische ervaring.

Maar apparatuur - hoe bijzonder dan ook - kan zichzelf niet laten horen, daar is muziek voor nodig… Op deze zaterdagmiddag gaan we luisteren naar DSD (Direct Stream Digital) afkomstig van Native DSD Music, dat met 800 albums (vooral klassiek & jazz) het grootste DSD-platform ter wereld is. 

Oprichters Jared & Jonas Sacks zullen korte presentaties geven over opnemen in, het afspelen van én het luisteren naar DSD, inclusief opname-anekdotes van Channel Classics producer Jared Sacks. Daarnaast vertonen wij de gehele dag in onze cinema exclusieve beelden van opnamesessies van Channel Classics.

Uiteraard kunt u rekenen op heerlijke hapjes en drankjes om de muziek te begeleiden.

Komt u ook? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld hierbij voor welke sessie u komt, en graag ook het aantal eventuele mede-bezoekers).

PS. Al bekend met DSD? Neem dan iemand mee waarvoor DSD nieuw is, daarmee maakt u kans op 3 gratis DSD-albums naar keuze op NativeDSD.com

Show met Native DSD en MBL
Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb