Nieuw bij PUURavd: Kroma Audio

Introductieshow op zondag 14 april.

Als echte liefhebbers van muziek en high-end audio zijn we bij PUUR altijd op zoek naar nieuwe producten en merken die ons in staat stellen om onze standaard van muziekbeleving bij u thuis te kunnen realiseren. Toen importeur Harmony Audio contact met ons opnam om hun nieuwste aanwinst Kroma Audio aan ons te demonstreren, waren we dan ook direct geïnteresseerd. Het Spaanse Kroma Audio maakt haar luidsprekers uit het bijzondere Krion, een kunstmatig materiaal dat een hoge massa en afwezigheid van resonanties combineert met een prachtig afwerkingsniveau en de mogelijkheid om het in iedere gewenste vorm te gieten. De luidsprekers zijn in diverse kleuren leverbaar. De kleurstof wordt voor het gieten door het materiaal gemengd, waardoor een absoluut kleurechte afwerking ontstaat.

 De line-up van Kroma Audio bestaat op dit moment uit vier modellen: de Mimi en Julietta zijn monitorspeakers, en de Carmen en Elektra zijn de vloerstaande modellen. Uiteraard hebben we uitgebreid met de complete line-up kennis gemaakt, en wat ons, naast de geweldige neutraliteit en muzikaliteit, direct opviel was de homogeniteit tussen de diverse modellen. Je kunt echt duidelijk horen dat het verschillende speakers uit dezelfde familie zijn. Dit is voor ons zeer belangrijk, omdat het ons in staat stelt om op elk prijspunt eenzelfde hoogwaardige kwaliteit te realiseren. De Mimi in het bijzonder heeft ons positief verrast. Het is werkelijk ongelooflijk wat een niveau deze speaker voor nog geen € 10.000,- per paar (inclusief stands) kan bereiken.

Mimi

 Uiteraard kunnen we nog veel meer over dit prachtige nieuwe merk in ons pakket vertellen, en dit gaan we dan ook doen op zondag 14 april. In onze kleine ruimte gaan we spelen met de Mimi in combinatie met onze MBL Corona set (echt een ongelooflijk muzikale combinatie), terwijl onze onvolprezen Goldmund Telos 590 NextGen versterker in de grote ruimte de Julietta's zal aansturen. Zoals u van ons gewend bent staan een hapje en drankje voor u klaar. Aanmelden is niet nodig, u kunt tussen 11.00 en 16.00u gewoon binnenlopen.

Julieta Front

Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb