Roon promotieactie tijdens Goldmund introductie

Gratis Roon Nucleus en lifetime abonnement bij Goldmund-systeem

Al een paar jaar gebruiken we bij PUUR eigenlijk niets anders dan Roon als afspeelsoftware bij onze muziekdemonstraties. Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met gebruiksgemak, de uitgebreide metadata bij veel albums, en de eenvoud waarmee allerlei verschillende streamers kunnen worden toegevoegd, wil je eenvoudigweg niets anders meer.

Roon interface

Roon is tot nu toe in feite alleen een software-pakket geweest, ze bouwen zelf geen DACs of streamers. Voor het opzetten van een Roon-systeem is enige kennis van computers wel vereist. Maar daar komt nu verandering in met de introductie van de Roon Nucleus. Dit is het eerste hardware-product van Roon. Het is een kleine computer die het hart (de Roon Core) vormt van een Roon systeem. De Roon Core beheert de muziekdatabase, ontvangt de commando’s die u in de app invoert, en stuurt de muziek naar de diverse zones in uw woning. Het is mogelijk om Roon Core te installeren op bijvoorbeeld een NAS-drive, of op een standaard computer, maar de Nucleus biedt een alles-in-één oplossing waarmee het hele systeem meteen klaar is voor gebruik.

Roon Nucleus

We hoefden niet lang na te denken toen importeur Viertron ons benaderde om dealer van de Roon Nucleus te worden. En om dit te vieren, hebben wij gedurende onze gehele Goldmund introductieperiode (t/m eind februari) een wel héél bijzondere aanbieding. Bij aanschaf van een Goldmund speakersysteem krijgt u zowel een Roon Nucleus als een lifetime Roon lidmaatschap (totale waarde ruim € 1750,-) helemaal gratis! Zo wordt niet alleen de klank, maar ook de interface van uw muzieksysteem naar een absoluut topniveau gebracht.

Goldmund Metis Wireless

Uiteraard laten wij u graag kennismaken met alle mogelijkheden die Roon en Goldmund te bieden hebben. Maak een afspraak, of kom gewoon eens binnenlopen.

Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb