Sonus Faber Chameleon: What's your mood?

Onze showroom is sinds vandaag twee paar speakers rijker: de Chameleon B(ookshelf) en T(ower) speakers van Sonus Faber! Ze staan op dit moment "warm te draaien", en klinken nu al bijzonder goed.

Al vanaf onze oprichting hebben wij altijd met een schuin oog naar de producten van Sonus Faber gekeken. Sonus Faber speakers passen uitstekend bij waar wij bij PUUR voor staan: bijzonder design, hoogwaardige afwerking en een uitmuntende geluidskwaliteit.

De nieuwe Chameleon serie voegt hier nog iets bijzonders aan toe: de zijpanelen van de speakers zijn vrij verwisselbaar, en verkrijgbaar in diverse kleuren. U kunt natuurlijk uw favoriete kleur bij ons uitzoeken en een compleet setje mee naar huis nemen, maar het is ook mogelijk om meerdere sets zijpanelen aan te schaffen, en ze naar smaak te wisselen.

De vloerstaande Chameleon T is verkrijgbaar voor € 1.125,- per stuk, de compacte Chameleon B kost slechts € 499,-. Beide prijzen zijn inclusief een setje zijpanelen in een kleur naar keuze, losse zijpanelen kunnen bijbesteld worden voor respectievelijk € 219,- en € 99,- per luidspreker. Uiteraard is er ook een bijpassende center speaker (€ 579,-) om een compleet home cinema systeem te realiseren.

En als je dan ook nog hoort hoe geweldig ze klinken aan onze Wadia 151 PowerDAC mini (we hebben een heel mooie aanbieding van de Chameleon B met deze DAC-versterker...), dan wordt dit een wel heel aantrekkelijk setje. Kom langs en beluister het zelf.

Sonus Faber Chameleon: What's your mood?
Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb