Return of the legend

Goldmund introductie 2018

Deze maand de Telos 590 NextGen versterker i.c.m. Kharma Elegance S7 luidsprekers.

Lees meer


GOLDMUND

De legende is terug

Met grote trots presenteert PUUR audio, video & domotica vanaf 16 december de terugkeer van een absolute legende op het gebied van high-end audio naar de Nederlandse markt: Goldmund.

Het enige audio-merk dat ooit een product in het New Yorkse Museum of Modern Art heeft mogen exposeren biedt een reeks high-end luidsprekersystemen die muziekreproductie op het allerhoogste niveau combineren met een verbluffend design en gebruiksgemak. Stekker in het stopcontact, dongle in de computer, en genieten maar!

Maar ook voor de bezitters van high-end luidsprekers van andere merken heeft Goldmund genoeg te bieden. In januari demonstreren we de Telos 590 NextGen geïntegreerde versterker in combinatie met de Kharma Elegance S7 luidsprekers. Deze Telos 590 is de kleinste versterker van Goldmund, maar biedt voldoende aansluitmogelijkheden en vermogen om als het hart van een high-end installatie dienst te kunnen doen. Kom langs, en laat u verbazen door de muzikale kwaliteiten van deze "instap" topset!

Liever een persoonlijke demonstratie?

Uiteraard bent u tussen de shows door ook van harte welkom — belt u dan even +31(0)20 722 09 05 van tevoren voor een afspraak, en dan nemen we alle tijd om u te introduceren in de wereld van Goldmund.

Of reserveer via ons formulier:

Maak een demonstratie afspraak

GOLDMUND SPEAKER
Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2017 Webdevelopment by Totoweb