presenteert

a night @ the opera

14 t/m 19 maart

Puccini:
La Bohème


Strauss:
Salomé


Mozart:
Die Zauberflöte

 

Lees meer

a night @ the opera in Goldmund surround

Waan u van 14 t/m 19 maart in de Wiener Staatsoper of het Royal Opera House tijdens de exclusieve operavonden in de showroom van PUUR. Bij ons is genieten verheven tot ware kunst. U beleeft de opera zoals het écht bedoeld is in beeld én surround geluid van het Zwitserse high-end audiomerk Goldmund.
Dichter bij de ‘live’ ervaring kunt u niet komen.

Opera Live

Welkom in ons eigen operahuis! Slechts 6 mensen per ‘opera night’ worden door PUUR audio, video & domotica getrakteerd op een opera concert met op het programma één van de drie opera’s: Die Zauberflöte (Wolfgang Amadeus Mozart), La Bohème (Giacomo Puccini) en Salomé (Richard Strauss). U wordt als onze speciale gast ontvangen met een hapje en drankje in een speciaal voor deze avonden ingerichte, luxe entourage.

PUUR genieten

PUUR heeft genieten tot ware kunst verheven. Alleen het allerbeste van het beste op gebied van audio, video en domotica is goed genoeg. Pure klasse is de norm. De specialisten van PUUR selecteren de beste componenten voor elke situatie en werken uitsluitend met een select aantal high-end topmerken uit de hele wereld die pure klasse op gebied van geluids- en beeldkwaliteit, maar ook op gebied van design en gebruiksvriendelijkheid bieden.

PUUR luxury event

U weet wat écht genieten is, houdt van luxe en design. De specialisten van PUUR begrijpen dat.

Om in de showroom een tijdelijk operahuis te realiseren dat een optimale beleving garandeert, worden een aantal technische componenten, namelijk een Goldmund surround set, aangestuurd door de Goldmund Mimesis 16.5 surround processor, een high-end Barco Medea laser projector en een Stewart Filmscreen projectiescherm gecombineerd met een luxe entourage. Overtuig uzelf op dit luxury event.

Welkom tijdens a night @ the opera !

Ontvangst vanaf 19.00u, aanvang opera 20.00u.
Vanwege het beperkt aantal plaatsen adviseren wij u zich snel aan te melden. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld hierin duidelijk uw contactgegevens en uw voorkeursdatum (zie programma).
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Programma

Giacomo Puccini - La Bohème

Woensdag 14 en zaterdag 17 maart
Puccini’s romantische verbeelding van het Parijse bohémien-bestaan, met onvergetelijke muziek en een tragische liefdesgeschiedenis, heeft toeschouwers over de hele wereld diep geraakt en maakt van La bohème een van de meest geliefde opera’s ooit. De eerste uitvoering vond plaats in 1897 in Covent Garden en deze klassieker is daar sindsdien meer dan vijfhonderd keer te zien geweest.

Wij hebben in de serie ‘a night @ the opera’ gekozen voor de uitvoering van regisseur Davide Livermore, met het Orquestra de la Comunitat Valenciana onder leiding van Riccardo Chailly.
Puccini Bohème Chailly
Strauss Salomé Jordan

Richard Strauss - Salomé

Donderdag 15 en maandag 19 maart
Salomé is een opera in één akte van Richard Strauss uit 1905, gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Oscar Wilde.

De derde opera die Strauss schreef was zijn eerste werkelijk originele opera met een sensuele, erotische en zelfs perverse draagkracht. Eigenzinnig gebruik van het Leidmotief en polyfonie zijn kenmerkend voor dit werk. Salomé heeft een enorme invloed gehad op de verdere evolutie van de opera.

Wij hebben gekozen voor de uitvoering van het Royal Opera House, onder regie van David McVicar, die het verhaal verplaatst heeft naar een decadent paleis in Nazi Duitsland. Dirigent is Phillipe Jordan.

Wolfgang Amadeus Mozart
Die Zauberflöte

Vrijdag 16 en zondag 18 maart
Die Zauberflöte (Nederlands: De toverfluit) (KV 620) is een opera in twee bedrijven van naar een libretto van de vrije theaterproducent Emanuel Schikaneder. Het behoort tot de bekendste en vaakst opgevoerde opera's uit Mozarts repertoire. De première vond plaats op 30 september 1791 in Wenen, in het Theater auf der Wieden.

Het libretto is gebaseerd op talrijke bronnen, waarvan het sprookje Lulu oder die Zauberflöte van August Jacob Liebeskind, verschenen in de sprookjesbundel Dschinnistan van de Duitse schrijver Christoph Wieland (1733-1813), de belangrijkste is.

Wij hebben gekozen voor de uitvoering van De Nationale Opera onder leiding van Marc Albrecht en regie van Simon McBurney.
Wolfgang Amadeus Mozart - Die Zauberflöte
Schrijf u snel in.
Het aantal plaatsen is zeer beperkt. Meldt u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u vragen over dit event?

Bel ons op +31(0)20 722 09 05
Of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Liever een keer privé luisteren naar Goldmund?

Wij geven u graag persoonlijk advies.
Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2018 Webdevelopment by Totoweb