Crystal Connect

Nieuwe naam, dezelfde buitengewone prestaties

De nieuwe naam CrystalConnect weerspiegelt volgens de fabrikant de voortdurende uitbreiding van het productportfolio (kabels, elektronica en luidsprekers), dat niet alleen de elementen in een systeem met elkaar verbindt, maar ook die uiterst belangrijke link legt tussen de luisteraar en de muziek.

Het merk is geëvolueerd en bouwt verder op de kwaliteiten en prestaties van Crystal Cable. In een tijd waarin high-end audiokabels groter, zwaarder en stijver werden, creëerde Crystal Cable elegante, flexibele en verliesarme ontwerpen. Crystal Cable heeft muzikale gevoeligheden gecombineerd met geavanceerde technologie, engineering en innovatief ontwerp om een ongeëvenaarde muzikale reproductie te leveren. Die eerste producten groeiden uit tot een uitgebreide, meermaals bekroonde productfamilie, met muzikale en technische mogelijkheden die eerst een uitdaging vormden en vervolgens de maatstaf vormden voor muzikale prestaties.

Heeft u vragen over Sonance?

Bel ons op +31(0)20 722 09 05
Of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak een afspraak in onze showroom

Wij geven u graag persoonlijk advies.
Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb