KROMA  AUDIO

SPAANSE PASSIE

Een relatief nieuw high-end merk uit Spanje met een innovatief nieuw concept qua materiaalgebruik en wisselfiltertechniek.

Vervaardigd van het uit één stuk gegoten Krion (uit bauxieterts gewonnen aluminium trihydtraat in combinatie met speciale hars) met bijbehorende diffuser stand, en een uit tonewood (houtsoort afkomstig uit de gitaarbouw) vervaardigde massieve baspoort, weet het Spaanse Kroma Audio de high-end markt te verassen met een prachtige serie geheel nieuwe speakerontwerpen met een fantastisch bezielende, gepassioneerde weergave.

De bij ons permanent op demo aanwezige Kroma Audio Mimi is de kleinste telg uit deze serie maar wel meteen een serieuze high-end monitor met een relatief lage aanschafprijs. Door het hoge rendement (92dB bij 8 Ohm) is deze monitor gemakkelijk aan te sturen. Dat kan bij ons bijvoorbeeld in combinatie met de McIntosh MTI100 (geïntegreerde draaitafel/(buizen-voor)versterker/streamer, de Devialet EXPERT 140 PRO, of de gloednieuwe Goldmund Telos 7 NextGen geïntegreerde versterker/DAC.
kroma audio

Heeft u vragen over Kroma Audio?

Bel ons op +31(0)20 722 09 05
Of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak een afspraak in onze showroom

Wij geven u graag persoonlijk advies.
Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb