Lumin

De streamers van Lumin, met of zonder ingebouwde DAC, hebben een geweldige prijs/kwaliteitverhouding.

Ook op het gebied van streaming audio kan een bepaald niveau gevonden worden. Het is juist dat niveau waar u uiteindelijk het meest van zal profiteren. Lumin windt er geen doekjes om. Hun motto is: stream alles! Van MQA tot DSD, van FLAC tot WAV. Met native ondersteuning voor TIDAL, Qobuz, Spotify en AirPlay wordt ook aan de nieuwe content gedacht.

De modellen van LUMIN herbergen altijd de laatste streaming technologieën, getuige de ondersteuning van Roon en MQA. De keuze voor alleen top of the line componenten, echt gebalanceerde ontwerpen en interferentievrije, aluminium behuizingen verzekeren de best mogelijk weergave. Muzikaliteit staat dan ook zeer hoog in het vaandel. Met maar liefst vijf netwerk spelers, een netwerk transport, een versterker, een netwerk speler/versterker en een netwerk muziekbibliotheek is er voor iedere muziekliefhebber keuze te over. En met de prachtig ontworpen app is bediening echt een fluitje van een cent.


Heeft u vragen over Lumin?

Bel ons op +31(0)20 722 09 05
Of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak een afspraak in onze showroom

Wij geven u graag persoonlijk advies.
Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb