PUUR bestaat 7,5 jaar en viert dit met een bijzondere jubileumaanbieding

PUUR bestaat 7,5 jaar en viert dit met een bijzondere jubileumaanbieding !

Omdat we ons 7,5 jarig bestaan helaas niet uitbundig kunnen vieren en er dit jaar ook geen High End in München plaatsvindt, hebben wij besloten om ons jubileum te vieren met een speciaal door ons samengestelde high-end set, en wel één die in deze prijsklasse zijn gelijke niet kent!

De fonkelnieuwe Goldmund Telos 7 NextGen geïntegreerde versterker/DAC schittert nu in onze showroom met de speciaal voor ons gebouwde Kharma Elegance S7 Signature speakers. Deze 'Signature' uitvoering heeft in plaats van de normale 7" composite driver de 'omega 7' driver uit de veel kostbaardere 'Exquisite' lijn. Als bron gebruiken wij de instap  streamer van Lumin, de  U1 MINI met S-Booster power-upgrade , en Qobuz en Tidal als streamingdiensten. De bekabeling bestaat uit een Furutech Evolution Power II stroomkabel, Furutech Reference III speakerkabels en een AudioQuest Coffee USB kabel.

De prijs van deze complete set bedraagt normaliter € 34.108,- , maar ter ere van ons jubileum bieden wij deze nu aan voor € 29.500,- Bovendien doneren wij van dit bedrag € 2.000,- aan het Amsterdams Fonds voor de Kunst ten behoeve van het snelloket, waar musici, artiesten en kunstenaars die door het corona-virus momenteel zonder werk zitten terechtkunnen voor een eenmalige uitkering.

Dus als je op zoekt bent naar een high-end set die er voor zorgt dat je de komende 30 jaar met een grote glimlach op de bank muziek zit te luisteren, boek dan nu een ‘Private Session’ en laat te je meenemen door de magie van Goldmund en Kharma.

 

Kharma Goldmund Jubileumaanbieding

Jubileumaanbieding

Kharma Elegance S7 signature

Kharma Elegance S7 Signature

Goldmund Telos 7 Next Gen

Goldmund Telos 7 NextGen

Lumin Music U1 Mini Streamer

Lumin Music U1 Mini Streamer

Kharma Accesoires

Kharma Accesoires

Kharma Accesoires

Kharma Accesoires

Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb