Savant domotica
Savant Remote

SAVANT, het beste domotica systeem

Bedien uw hele huis met één app!

Met 's werelds beste domotica-systeem Savant brengen wij de bediening van uw A/V apparatuur, verlichting, gordijnen, klimaatsturing, beveiliging, etc. samen onder de meest gebruiksvriendelijke interface op de markt. Vanuit de app op uw iPad, iPhone, Android tablet of Smartphone is de bediening van uw hele woning beschikbaar onder uw vingertoppen, 'A Single App Home' dus!

Remote Acces, waar ook ter wereld

Niet alleen in huis, maar waar ook ter wereld kunt u met Savant inloggen en bijvoorbeeld de camerabeelden bekijken of op weg naar huis alvast de verwarming een graadje hoger zetten. Dit alles uiteraard via een beveiligde 'Cloud' omgeving.

Zelf scenes creëeren, met audio en video

Daarnaast creëert u met de Savant app zelf in een handomdraai scenes zoals 'alles uit', 'goedemorgen', 'filmavond', 'romantische avond' enz. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Het zelf toevoegen van een herkenbare foto en audio- of video-streams aan deze scenes is een unieke feature van Savant, en is bij geen enkel ander domotica-systeem mogelijk zonder dat er een (dure) programmeur aan te pas komt!

Er zijn nogal wat 'domotica' systemen en apps van fabrikanten in de markt die u ook dit soort functionaliteit beloven, maar pas op: voordat u het weet heeft u niet 4 afstandsbedieningen op tafel liggen maar 4 verschillende apps op uw telefoon om uw huis te bedienen en dat is nou net niet de bedoeling...

Met Savant's 'Single App Home' heeft u de allerlaatste techniek in huis die voor u op de achtergrond het zware werk verricht, terwijl u alleen de fantastische interface met die geweldige 'look en feel' ervaart !

Savant is niet alleen geschikt voor domoticasystemen in huis, ook voor bedrijven biedt het een aantal prachtige oplossingen.

Savant Pro en Audio / Video

Savant heeft audio- en video geïntegreerd in het hart van het systeem. Door gebruik te maken van een zgn. matrix kunnen wij uw muziek- en videobronnen overal waar u wenst beschikbaar maken. Afhankelijk van de grootte van het project zijn er diverse mogelijkheden voor handen, waaronder de Savant Smart Media Pro, een 19” chassis waarin diverse A/V-insteekkaarten kunnen worden gebruikt, om zo ook op een later moment nog uitbreiding van uw systeem mogelijk te maken.

digitalSTROM :

Het revolutionaire Zwitserse digitalSTROM maakt het mogelijk om zonder een complexe en dure elektrotechnische installatie uw lichtgroepen, gordijnen, rolluiken, rookmelders e.d. via uw stroomnet stuurbaar te maken. De ‘slimme’ kroonsteentjes worden achter uw schakelmateriaal en lampen e.d. geplaatst, en door toevoeging van een aantal extra actoren in uw meterkast vindt vervolgens de aansturing van alle lampen e.d. over uw stroomnet plaats. Wij hebben reeds meerdere projecten succesvol gerealiseerd waarbij Savant de volledige digitalSTROM installatie aanstuurt en visualiseert vanuit de Savant Pro App. Ten opzichte van een KNX installatie bespaart u circa 30 tot 35% aan arbeidsloon, materiaal en programmeerkosten en het is dus zeer de moeite waard om een digitalSTROM calculatie in onze offerte mee te nemen. PUUR is een gecertificeerd digitalSTROM dealer en installateur. digitalSTROM is geschikt voor verbouw- en nieuwbouwprojecten.

Koppeling met KNX en andere systemen

KNX : Voor het aansturen van verlichting, gordijnen, klimaat etc. wordt er in Nederland door veel elektrotechnische bedrijven KNX als basis-sturingssysteem aangeboden. De Savant Pro App is bij uitstek geschikt om KNX installaties aan te sturen en te visualiseren.

SONOS

Met de komst van de Savant Pro App 8.0 is er nu ook volledige Sonos integratie beschikbaar, wat inhoudt dat u ook uw bestaande Sonos apparatuur naadloos in uw Savant domotica-systeem kunt opnemen. Tevens kunnen wij door gebruik te maken van de Sonos Connect Amps op een zeer kosteneffectieve manier meerdere audio-zones in uw huis creëren. Bij grote projecten geven wij nog altijd de voorkeur aan de Savant audio- en videomatrix om uw muziek en film door uw woning te distribueren.

LUTRON

Voor de echte perfectionist is Lutron het systeem om o.a. licht- en gordijnsturing te realiseren. Savant en Lutron werken al sinds het allereerste begin nauw samen en de combinatie van deze twee systemen zorgt dan ook voor een perfecte domotica-oplossing zonder compromissen.

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak voor een uitgebreide Savant demonstratie in onze showroom.


PUUR highlights

  • Premium Savant dealer
  • Gecertificeerd
  • Modulair uitbreidbaar
Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb