Thuisbioscoop

THUISBIOSCOOP VAN PUUR

Een thuisbioscoop van PUUR voldoet aan alle eisen om heerlijk van uw favoriete films te genieten! Dankzij de haarscherpe projectie, het sublieme surroundgeluid en de luxueuze bioscoopstoelen garanderen wij u een filmervaring die zich kan meten met de mooiste zalen in de stad, maar dan zonder het gekraak van popcorn en het
geroezemoes, en met een pauze wanneer u dat wilt!

Maar hoe komt zo'n thuisbioscoop nou tot stand? Is mijn ruimte wel geschikt?
En wat heb ik er allemaal voor nodig?

Bij PUUR begeleiden wij u van A tot Z bij de invulling en totstandkoming van uw eigen home-cinema! Dit begint natuurlijk met het vaststellen van het budget, en de juiste onderverdeling daarvan in techniek, akoestiek en afwerking.

SURROUND SYSTEEM VAN UW THUISBISCOOP

Het kloppend hart van uw thuisbioscoop! PUUR levert de crème de la crème op het gebied van surroundgeluid. De samenstelling van uw surround installatie hangt van veel factoren af (afhankelijk van de beschikbare ruimte bv. 5.1, 5.2, 7.1 of 7.2 surround-sound, of misschien zelfs Auro 3-D of Dolby Atmos) en we gaan dan ook graag met u in overleg om tot een goede configuratie te komen. Ook kijken we met u naar de beste manier om uw film-content weer te geven en op te slaan.

PROJECTOR

Een héél belangrijk onderdeel van de thuisbioscoop set-up is de beamer, en één waar enorm veel verschillen in te vinden zijn. Graag demonstreren wij u in onze home-cinema de diverse technieken en mogelijkheden.

PROJECTIESCHERM

Zelfs de beste projector komt niet tot zijn recht zonder het perfecte bioscoopscherm om het beeld op te projecteren. Ook hierin zijn weer vele keuzes mogelijk, met bijvoorbeeld voor de échte filmfreaks een curved CinemaScope scherm, met automatische masking.

AKOESTISCHE AFWERKING

Bij het bouwen van een eigen thuisbioscoop is een goed doordacht akoestisch plan essentieel. Zo kan een relatief kleine ruimte door speciale aanpassingen veel groter klinken dan hij in werkelijkheid is! Ook uw persoonlijke voorkeuren als design, kleurstelling, etc. kunnen in het ontwerp worden meegenomen. Samen met de specialisten van Mutrox verzorgen wij een gedegen akoestisch advies.

BIOSCOOPSTOELEN

Nu aan alle voorwaarden is voldaan kunt u heerlijk in uw eigen thuisbioscoop gaan genieten van de film... Maar, als u halverwege Avatar niet lekker meer zit heeft u er nog niets aan! Wij leveren diverse typen bioscoopstoelen en -banken, motorisch aangedreven, etc. om u een heerlijke, ontspannen filmavond te bezorgen.

Zoals u kunt zien komt er nogal wat kijken bij het bouwen van de perfecte thuisbioscoop. Bij de specialisten van PUUR bent u aan het juiste adres.

Maak nu een demonstratie-afspraak of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak


PUUR highlights

  • Alle topmerken
  • Uitgebreid akoestisch advies
  • Maatwerk specialist
kaleidescape thuisbioscoop
Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb