Skip to main content

Alsjeblieft : onze jubileumset!

Maak nu een afspraak

De jaarlijkse hifi-beurs High End München gaat dit jaar niet door vanwege de coronamaatregelen en ook ons eigen 7,5-jarig jubileum kunnen we niet lekker vieren. Maar we pakken wel uit. We hebben een tóp-set samengesteld waarmee je zeker weten de aankomende dertig jaar met een grote glimlach op de bank muziek kunt luisteren. Ook doneren we per verkochte set € 2.000,- aan het Amsterdams Fonds voor de Kunst. Dit fonds zorgt voor een eenmalige uitkering aan Amsterdamse musici, artiesten en kunstenaars die door het coronavirus zonder werk zitten. Zo helpen we mee om de cultuursector levend te houden. 

Hoe is de set opgebouwd?

De jubileumset bestaat uit de fonkelnieuwe Goldmund Telos 7 NextGen geïntegreerde versterker/DAC, met speciaal voor ons gebouwde Kharma Elegance S7 Signature-speakers. Is de gewone Kharma S7 al een pareltje, de signature-uitvoering heeft in plaats van de normale 7" composite-driver de Omega 7-driver uit de veel kostbaardere Exquisite-lijn. Als bron gebruiken we vervolgens de instap-streamer van Lumin, de U1 MINI met S-Booster power upgrade en Qobuz en Tidal als streamingdiensten, maar ook Spotify en TuneIn worden ondersteund. Ook de bekabeling is zorgvuldig uitgezocht. Deze bestaat uit een Furutech Evolution Power II stroomkabel, Furutech Reference III speakerkabels en een AudioQuest Coffee usb-kabel. 

 Kom luisteren!

We kunnen er eindeloos over praten. Maar onze high-end sets moet je zelf ervaren. Speakers uit het topsegment zorgen voor een hemelse ervaring, kom maar luisteren in onze showroom. Met plezier geven we een demonstratie. Kom langs of schrijf je in voor een vrijblijvende Private Session. We zijn bereikbaar via 020-702 09 05 of 06-52 66 54 41 (Robert Brijde).

Wat kost het?
De prijs van deze complete set bedraagt normaliter € 34.108,-- incl. btw maar ter ere van ons jubileum bieden wij deze nu aan voor € 29.500,-- incl. btw. De aanbieding is geldig  t/m december 2020.