Audio, Video & Domotica

Penthouse Rotterdam

Audio, video & domotica gerealiseerd in penthouse Rotterdam

In dit samen met Piet Boon Studio gerealiseerde project hebben wij alle aanwezige KNX-installaties gevisualiseerd met Savant, en zorgt Savant voor de audio- en video-integratie.

In de grote living en bar zijn drie zones uitgevoerd met Kharma Butterfly satellietspeakers in door Piet Boon Studio bepaalde kleur, met custom gebouwde subwoofers, weggewerkt in de grote vensterbanken en het wandmeubel.

De prachtige cinema room is uitgerust met drie stuks B&W Cinema 7 speakers achter het Stewart Cima PerfOrado 135" projectiescherm, en een in het meubel weggewerkte B&W CT SW 12 subwoofer met B&W SA1000 versterker. Op de surroundkanalen zijn vier stuks Sonance IS2 stucspeakers geplaatst, en het geheel wordt aangestuurd door een Arcam AVR850 HD Surround Receiver. De Sony VPL-VW320ES zorgt voor haarscherpe 4K projectie.

De 'vintage room' bestaat uit een paar actieve Dynaudio Focus 20XD speakers in custom kleur, met een Clearaudio Concept draaitafel met Smart Phono voorversterker. De master bedroom, overige slaapkamers en het gastenverblijf zijn uitgevoerd met Sonance stucspeakers, met voor het beeld diverse Samsung Frame TV', alles vanuit Savant te bedienen.

Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb