Audio, Video & Domotica

Villa Ouder-Amstel

Audio, video & domotica gerealiseerd in villa Ouder-Amstel

Onze opdrachtgever was al geruime tijd bezig met de bouw van deze schitterende villa toen hij bij ons in de showroom op bezoek kwam. Eenmaal plaatsgenomen in onze bioscoop was hij direct overtuigd, en veranderde zijn plannen voor een tv-kamer in de aanleg van een heuse home-cinema.

KNX-integratie

Bij ons bezoek aan de bouwlocatie bleek vervolgens dat de elektrotechnische installatie nog niet aangelegd was en is er in overleg met de installateur besloten om in plaats van een conventionele installatie een KNX-installatie aan te leggen. Deze KNX-installatie hebben wij vervolgens volledig gevisualiseerd met Savant, met daarin alle verdere audio- en videointegratie.

Audio en video

In de woonkamer hebben wij bij de 65" Sony OLED  twee actieve Goldmund Metis MKII speakers met custom beugels op de wand geplaatst, en in de kelder hebben wij een prachtige high-end JBL Synthesis bioscoop gerealiseerd, in Dolby Atmos 9.2.4. Deze cinema is voorzien van een Kaleidescape videoserver, Sony 4K projector, een akoestisch transparant Stewart Filmscreen en twee rijen bioscoopstoelen van Home Cinema Modules.

Verder hebben wij speakers van Bowers & Wilkins op locaties binnen en buiten geplaatst, een Devialet Reactor CI in de master-bathroom, een Savant soundbar bij de 65" Sony OLED in de master-bedroom en twee Savant intercoms, een bij de toegangspoort en een bij de entree.

Co van der Horst tekende voor het prachtige interieur.
Contact

Contact

Tel: (030) 307 84 77

Winkel

Slotlaan 306
3701 GX Zeist

Openingstijden

Di - Do 10.00 - 17.00
Vr 10.00 - 20.00
Za 10.00 - 17.00

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb