High-End Audio

High-End Audio

Hoe ontspannen is het om weg te dromen op muziek. Na een lange werkdag, een flinke wandeling of gewoon zomaar. Met de high-end installaties van PUUR wordt muziek luisteren een nieuwe beleving. Alsof u op de twaalfde rij in Het Concertgebouw zit bij een uitvoering van de Zevende symfonie van Beethoven of dat u oog in oog staat met een Portugese fadozangeres of wereldberoemde DJ. Maar om op deze manier van muziek te kunnen genieten moet u wel eerst keuzes maken.

De aanschaf van een High-End Hifi-set

Bij de aanschaf van een serieuze high-end hifi-set komt dus veel kijken. Niet in de laatste plaats de investering. Die maakt u voor langere tijd, dus laat u goed adviseren. Wilt u actieve of passieve speakers, wilt u cd, vinyl of streaming en wireless? Hoe groot mag de set zijn, luistert u op één plek of overal in huis? Onze high-end sets zitten boordevol techniek waar we alles over weten. Maar ook over zaken als akoestiek en installatie. 

De afgelopen jaren hebben we een bedrijf opgebouwd met drie iconen die in geen enkele andere hifi-winkel in Nederland gezamelijk te beluisteren zijn: het Nederlandse Kharma International, het Zwitserse Goldmund en het Duitse MBL. Samen goed voor bijna honderd jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van compromisloze componenten en luidsprekers die qua muzikaliteit en afwerkingsniveau hun gelijke in de markt niet of nauwelijks kennen.

Onze top merken in High-End audio

Voeg daar topmerken als Meridian Audio, McIntosh Laboratories, Kroma Audio, Lumin en Devialet aan toe en het aanbod in het topsegment is compleet. Bij ons dus geen stapels elektronica en rijen met speakers, maar uitsluitend sets van topniveau.

PUUR - waar klasse de norm is

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak


Heeft u vragen over High-End audio?

Bel ons op +31(0)20 722 09 05
Of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak een afspraak in onze showroom

Wij geven u graag persoonlijk advies.
Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb