Skip to main content

High-End Audio

High-End Audio

Hoe ontspannen is het om weg te dromen op muziek. Na een lange werkdag, een flinke wandeling of gewoon zomaar. Met de high-end installaties van PUUR wordt muziek luisteren een nieuwe beleving. Alsof u op de twaalfde rij in Het Concertgebouw zit bij een uitvoering van de Zevende symfonie van Beethoven of dat u oog in oog staat met een Portugese fadozangeres of wereldberoemde DJ. Maar om op deze manier van muziek te kunnen genieten moet u wel eerst keuzes maken.

De aanschaf van een High-End Hifi-set

Bij de aanschaf van een serieuze high-end hifi-set komt dus veel kijken. Niet in de laatste plaats de investering. Die maakt u voor langere tijd, dus laat u goed adviseren. Wilt u actieve of passieve speakers, wilt u cd, vinyl of streaming en wireless? Hoe groot mag de set zijn, luistert u op één plek of overal in huis? Onze high-end sets zitten boordevol techniek waar we alles over weten. Maar ook over zaken als akoestiek en installatie. 

De afgelopen jaren hebben we een bedrijf opgebouwd met twee iconen die in geen enkele andere hifi-winkel in Nederland gezamelijk te beluisteren zijn: het Nederlandse Kharma International en het Zwitserse Goldmund. Samen goed voor bijna tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van compromisloze componenten en luidsprekers die qua muzikaliteit en afwerkingsniveau hun gelijke in de markt niet of nauwelijks kennen.

Onze top merken in High-End audio

Voeg daar topmerken als Meridian Audio, McIntosh Laboratories, Primare, Kroma Audio, Sonus Faber, Audio Physic, Clearaudio, Lumin en Devialet aan toe en het aanbod in het topsegment is compleet. Bij ons dus geen stapels elektronica en rijen met speakers, maar uitsluitend sets van topniveau.

PUUR - waar klasse de norm is

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak


Heeft u vragen over High-End audio?

Bel ons op +31(0)30 307 84 77
Of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak een afspraak in onze winkel

Wij geven u graag persoonlijk advies.