Barco high-end cinema-projectoren

Marktleider in zowel commerciële als residentiële cinema's. Niet voor niets is zo'n 80% van de commerciële bioscopen wereldwijd uitgerust met een projector van dit legendarische merk. 

Voor de echte perfectionist is er eigenljk maar één keuze als het gaat om cinema-projectoren; Barco. De Belgian American Radio Company, zoals het bedrijf volledig heet, begon in 1934 in Vlaanderen met het bouwen van radio's met uit de Verenigde Staten geimporteerde onderdelen. Inmiddels zijn de bioscoopprojectoren slechts een onderdeel van hun productgamma, dat onder meer bestaat uit schermen en scanners voor gebruik in de medische sector, schermen voor (lucht)verkeersleiding, entertainmentparken , enz. De door het Barco R&D team ontwikkelde technieken zoals bijvoorbeeld de 'WARP ENGINE' maken het mogelijk om uit positie in een hoek recht op het scherm te projecteren, een unicum. Een cinema-projector van Barco staat garant voor levensecht beeld!

Barco Beamer

Heeft u vragen over Barco ?

Bel ons op +31(0)20 722 09 05
Of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak een afspraak in onze showroom

Wij geven u graag persoonlijk advies.
Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb