Skip to main content

Barco high-end cinema-projectoren

Marktleider in zowel commerciële als residentiële cinema's. Niet voor niets is zo'n 80% van de commerciële bioscopen wereldwijd uitgerust met een projector van dit legendarische merk. 

Voor de echte perfectionist is er eigenljk maar één keuze als het gaat om cinema-projectoren; Barco. De Belgian American Radio Company, zoals het bedrijf volledig heet, begon in 1934 in Vlaanderen met het bouwen van radio's met uit de Verenigde Staten geimporteerde onderdelen. Inmiddels zijn de bioscoopprojectoren slechts een onderdeel van hun productgamma, dat onder meer bestaat uit schermen en scanners voor gebruik in de medische sector, schermen voor (lucht)verkeersleiding, entertainmentparken , enz. De door het Barco R&D team ontwikkelde technieken zoals bijvoorbeeld de 'WARP ENGINE' maken het mogelijk om uit positie in een hoek recht op het scherm te projecteren, een unicum. Een cinema-projector van Barco staat garant voor levensecht beeld!

Barco Beamer

Heeft u vragen over Barco high-end cinema-projectoren?

Bel ons op +31(0)30 307 84 77
Of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak een afspraak in onze winkel

Wij geven u graag persoonlijk advies.