Home Cinema

Een thuisbioscoop van PUUR

Film kijken vanuit een luxe bioscoopstoel in uw eigen thuisbioscoop. Met een haarscherpe projectie en een subliem surroundgeluid waant u zich met gemak in een mooie zaal. Maar hoe komt de perfecte thuisbioscoop tot stand? Wat is er allemaal nodig, past alles wel in de ruimte die u daarvoor in gedachten heeft? Wij begeleiden u van A tot Z bij de invulling en totstandkoming van uw eigen home-cinema. Dit begint met het vaststellen van het budget, verdeeld over techniek, akoestiek en afwerking.

Het surround systeem van uw thuisbioscoop

PUUR levert het neusje van de zalm op het gebied van surroundgeluid. De samenstelling van uw surround installatie hangt wel van een aantal factoren af. Hoe groot is uw ruimte, is de ruimte geschikt voor bijvoorbeeld een 5.1 of 7.1 configratie, of Dolby Atmos, DTS-X of Auro 3-D? Naast advies over het meest optimale geluid, kijken we ook naar de beste manier om uw film-content weer te geven en op te slaan.

Projector

Een belangrijk onderdeel van de thuisbioscoop set-up is de beamer. Maar ook hier geldt dat er keuzes gemaakt moeten worden. Eigenlijk moet u dit zelf ervaren. Met plezier demonstreren we in Oostzaan in onze home-cinema de verschilende technieken en mogelijkheden.

Projectiescherm

Zelfs de beste projector komt niet tot zijn recht zonder het perfecte bioscoopscherm om het beeld op te projecteren. Ook hierin zijn verschillende soorten en maten, met voor de echte filmfreaks bijvoorbeeld een curved CinemaScope scherm mét automatische masking.

Akoestische afwerking

Bij het bouwen van een eigen thuisbioscoop is een goed doordacht akoestisch plan essentieel. Zo kan een relatief kleine ruimte door speciale aanpassingen veel groter klinken dan hij in werkelijkheid is! Ook persoonlijke voorkeuren als design, kleurstelling, etc. nemen wij mee in het ontwerp. 

Bioscoopstoelen

Nu aan alle voorwaarden is voldaan, kunt u heerlijk in uw thuisbioscoop genieten van een film. Maar als u halverwege de film niet lekker meer zit, dan heeft u er nog niets aan. Wij leveren diverse typen bioscoopstoelen en -banken, al dan niet motorisch aangedreven om u een heerlijke, ontspannen filmavond te bezorgen. 

Maak nu een demonstratie-afspraak of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Kom vrijblijvend langs of  maak een afspraak

Heeft u vragen over Home Cinema?

Bel ons op +31(0)20 722 09 05
Of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak een afspraak in onze showroom

Wij geven u graag persoonlijk advies.
kaleidescape thuisbioscoop
Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb