Skip to main content

Bowers & Wilkins

Bij PUUR audio, video & domotica passen we luidsprekers van B&W door de hele woning toe: van de woonkamer tot het terras, en van de badkamer tot de cinema.

Al meer dan 50 jaar is Bowers & Wilkins een gevestigde naam in luidsprekers. Van kleine on- en inwall modellen tot grote vloerstaande systemen: B&W biedt een zeer divers pakket aan oplossingen voor bijna elke situatie.

Inbouwspeakers voor elk niveau

Bowers & Wilkins biedt een ongelooflijk divers pakket aan inbouwluidsprekers, waarmee op elk gewenst niveau muziek door uw hele huis gerealiseerd kan worden. Van vochtbestendige plafondspeakers voor in de badkamer, tot het CWM 8.3D topmodel, met drivers die rechtstreeks afkomstig zijn uit de nieuwste 800 series Diamond, de top van wat B&W te bieden heeft. Ook zijn de diverse (inbouw)modellen uitermate geschikt om in een home-cinemasysteem op te nemen: van instap- tot absolute topkwaliteit.

Totaaloplossing voor discrete home-cinema

Een van de nieuwste oplossingen van Bowers & Wilkins is het in samenwerking met akoestisch specialist Mutrox ontwikkelde Architect Frame. Verkrijgbaar in 3 maten (voor 55", 65" en 75" tv's), biedt deze extreem stijve houten constructie plaats aan 3 B&W Cinema 7 luidsprekers en een subwoofer, weggewerkt achter akoestisch transparante stof. Met alleen nog een paar achterspeakers in het plafond en een surroundversterker wordt een prachtig home-cinema systeem gerealiseerd.
Bowers & Wilkins AM-1 buitenspeaker
Bowers & Wilkins in-wall backbox
Bowers & Wilkins CT-800 cinema