Skip to main content

Savant

Met het domoticasysteem van Savant brengen wij de bediening van uw A/V apparatuur, verlichting, gordijnen, klimaatsturing, beveiliging, etc. samen onder de meest gebruiksvriendelijke interface op de markt. Vanuit de app op uw iPhone, Smartphone, iPad of Android tablet is de bediening van uw hele woning beschikbaar onder uw vingertoppen, 'A SINGLE APP HOME' dus.

PUUR ; eerste en meest ervaren Savant integrator van Nederland

Eind 2010 kwamen wij het toen relatief nieuwe Savant domoticasysteem op het spoor. Na een gedegen onderzoek, een bezoek aan het Savant Experience Center in New York en uitgebreide onderhandelingen konden wij begin 2012 bij de Engelse distributeur terecht voor de technische opleiding, en de rest is geschiedenis. Vele prachtige projecten later kunnen wij nog steeds met trots zeggen dat wij dit fantastische systeem als eerste in Nederland hebben 'ontdekt'. Groot voordeel van Savant is tevens dat, doordat zij een compleet nieuwe 'programeermotor onder de kap' hebben, wij veel sneller kunnen programmeren dan bij andere systemen het geval is en vaak al 90% van uw huis 'werkend' hebben voordat wij daadwerkelijk op locatie aan de slag gaan. Ook de visualisatie met Savant van al geplande of reeds aanwezige KNX-installaties kunt u zorgeloos aan ons overlaten.

Zelf scenes creëeren, met audio en video

Daarnaast creëert u zelf met de Savant app in een handomdraai scenes zoals 'alles uit', 'goedemorgen', 'filmavond', 'romantische avond' enz. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Het zelf toevoegen van een herkenbare foto en audio- of video-streams aan deze scenes is een unieke feature van Savant, en is bij geen enkel ander domotica-systeem mogelijk zonder dat er een (dure) programmeur aan te pas komt.


Er zijn nogal wat 'domotica' systemen en apps van fabrikanten in de markt die u ook dit soort functionaliteit beloven, maar pas op: voordat u het weet heeft u niet 4 afstandsbedieningen op tafel liggen maar 4 verschillende apps op uw telefoon om uw huis te bedienen en dat is nou net niet de bedoeling...

Met Savant's 'SINGLE APP HOME' heeft u de allerlaatste techniek in huis die voor u op de achtergrond het zware werk verricht, terwijl u alleen de fantastische interface met die geweldige 'look en feel' ervaart.

Remote Acces, waar ook ter wereld

Niet alleen in huis, maar waar ook ter wereld kunt u met Savant inloggen en bijvoorbeeld de camerabeelden bekijken of op weg naar huis alvast de verwarming een graadje hoger zetten. Dit alles uiteraard via een beveiligde 'Cloud' omgeving.

Savant Pro en Audio / Video

Savant heeft audio- en video geïntegreerd in het hart van het systeem. Door gebruik te maken van een zgn. matrix kunnen wij uw muziek- en videobronnen overal waar u wenst beschikbaar maken, over glasvezel- en/of netwerkbekabeling. Afhankelijk van de grootte van het project zijn er diverse mogelijkheden voor handen.


Heeft u vragen over Savant?

Bel ons op +31(0)30 307 84 77
Of mail ons op

Maak een afspraak in onze winkel

Wij geven u graag persoonlijk advies.