Skip to main content

JBL Synthesis

The Sound of Cinema

JBL staat aan de wieg van films mét geluid. Tot ca. 1920 waren het uitsluitend 'stomme films' totdat James B. Lansing daar begin jaren '20 verandering in bracht. Sinds die dag zijn JBL en Cinema één. JBL ís het geluid van de Cinema. Met als referentie ’s werelds meest gerenommeerde theaters schaalt JBL Synthesis de meeslepende ervaring van bioscoopgeluid terug naar verfijnde systemen voor thuis.

JBL Synthesis is meer dan een goed product. Het zijn perfect op elkaar afgestemde systemen ontwikkeld vanuit de gedachte dat perfectie alleen haalbaar is als elke stap in de keten naadloos aansluit op de volgende. Synergie is het sleutelwoord van JBL Synthesis, schaalbaar van kleine ruimte tot grote zaal met tientallen stoelen. 

Professionele componenten, geavanceerde DSP- en kalibratiesystemen en een onophoudelijke research naar de meest realistische weergave van geluid vormen het DNA van JBL Synthesis. Kracht puttend uit de ervaring van professionele bioscopen ontwikkeld JBL Synthesis oplossingen van kleine Home Cinema systemen tot en met toegewijde, alles overtreffende privé bioscopen met meerdere zitplaatsen. Luxueuze Home Cinema systemen die zelfs de meest extreme commerciële bioscoop in de schaduw achterlaat. Altijd op maat gemaakt voor de specifieke ruimte en perfect gekalibreerd.

Wanneer alleen het beste genoeg is. JBL Synthesis.