JBL Synthesis

The Sound of Cinema

JBL staat aan de wieg van films mét geluid. Tot ca. 1920 waren het uitsluitend 'stomme films' totdat James B. Lansing daar begin jaren '20 verandering in bracht. Sinds die dag zijn JBL en Cinema één. JBL ís het geluid van de Cinema. Met als referentie ’s werelds meest gerenommeerde theaters schaalt JBL Synthesis de meeslepende ervaring van bioscoopgeluid terug naar verfijnde systemen voor thuis.

JBL Synthesis is meer dan een goed product. Het zijn perfect op elkaar afgestemde systemen ontwikkeld vanuit de gedachte dat perfectie alleen haalbaar is als elke stap in de keten naadloos aansluit op de volgende. Synergie is het sleutelwoord van JBL Synthesis, schaalbaar van kleine ruimte tot grote zaal met tientallen stoelen. 

Professionele componenten, geavanceerde DSP- en kalibratiesystemen en een onophoudelijke research naar de meest realistische weergave van geluid vormen het DNA van JBL Synthesis. Kracht puttend uit de ervaring van professionele bioscopen ontwikkeld JBL Synthesis oplossingen van kleine Home Cinema systemen tot en met toegewijde, alles overtreffende privé bioscopen met meerdere zitplaatsen. Luxueuze Home Cinema systemen die zelfs de meest extreme commerciële bioscoop in de schaduw achterlaat. Altijd op maat gemaakt voor de specifieke ruimte en perfect gekalibreerd.

Wanneer alleen het beste genoeg is. JBL Synthesis.

Heeft u vragen over JBL Synthesis?

Bel ons op +31(0)20 722 09 05
Of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak een afspraak in onze showroom

Wij geven u graag persoonlijk advies.
Contact

Contact

Tel: (020) 722 09 05
Fax: (020) 722 09 06

Showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

Openingstijden

Do - Za 10.00 - 17.00
Overige dagen op afspraak

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Webdevelopment by Totoweb