Skip to main content

PUUR presenteert ; de NIEUWJAARSHOW -
KHARMA & GOLDMUND

Ondanks de huidige lockdown zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor onze Nieuwjaarsshow, die (onder voorbehoud) plaats zal vinden van donderdag 18 t/m zondag 21 februari 2021. Net als bij de Ultra High-End Show van afgelopen november organiseren wij elke dag weer 3 sessies van 1,5 uur voor maximaal 6 personen, zodat er voldoende afstand gehouden kan worden.
 
Er staan tijdens onze Nieuwjaarsshow weer 3 prachtige sets voor u klaar, met als hoogtepunt de Reference elektronica van Goldmund in onze grote ruimte, die de prachtige Kharma Elegance dB11 Signature speakers zullen aansturen. Daarnaast introduceren wij de gloednieuwe Pink Faun 2.16 Ultra streamer, en is de set volledig bekabeld met de Kangai lijn van Ikigai.
 
Verder stuurt de Goldmund Telos 7 NextGen de Kharma Elegance S7 Signature aan, en de Telos 590 NextGen II de Elegance dB7 Signature.
 
Uiteraard zijn er, zoals gebruikelijk, heerlijke hapjes en drankjes op de muziek optimaal te begeleiden.
 
Indien er op 12 januari door het kabinet besloten wordt dat de nu geldende lockdown verlengd zal worden zullen wij uiteraard nieuwe data voor onze Nieuwjaarsshow bekend maken. Laat u er echter niet van weerhouden nu alvast uw tijdsslot te registeren en er zeker van te zijn een plaats te hebben bij deze unieke show!
 
Tot dan, met muzikale groet, Robert & Daan

Tijdssloten :

10.30 - 12.00u
13.00 - 14.30u
15.30 - 17.00u

MELD JE NU AAN

Vul uw naam in
Ongeldig email adres.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Ongeldige invoer
Invalid Input
Kies het aantal personen
Invalid Input
Invalid Input