Skip to main content
Goldmund lockdown sessions

THUIS ULTIEM GENIETEN VAN MUZIEK MET DE GOLDMUND LOCKDOWN THUISDEMO’S

Door de verlengde lockdown is onze showroom helaas voorlopig nog gesloten. Normaal presenteren wij in onze showroom diverse high-end audio-installaties en organiseren wij regelmatig bijzondere demo-events, die in deze periode uiteraard niet mogelijk zijn. Wij horen van veel mensen die door de lockdown noodgedwongen thuis zitten dat juist nu muziek heel belangrijk voor ze is en wij willen dat met de lockdown thuisdemo’s graag mogelijk maken. 

Liefhebbers van muziek en high-end audio kunnen vanaf nu tijdelijk een selectie van iconische producten van het Zwitserse high-end merk Goldmund in huis halen. Je kunt lang praten over hoe goed de producten van Goldmund zijn, maar men moet dit gewoon zelf beleven. Nu een showroombezoek voorlopig niet mogelijk is, bieden wij u op deze manier de gelegenheid om in uw eigen omgeving de fabelachtige producten van Goldmund in alle rust te ervaren.
 

Indien u interesse heeft in een thuisdemo kunt kiezen uit de Goldmund Telos 7 NextGen of Telos 590 NextGen II geïntegreerde versterkers incl. DAC,
of de Metis Mk II actieve draadloze luidsprekers.


Interesse in een lockdown thuisdemo? Meld u aan en we nemen zo
spoedig mogelijk contact met u op om een datum in te plannen.

Vul uw naam in
Ongeldig email adres.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Ongeldige invoer


Invalid Input


Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input